Hozzávalók: Kurkumás, bazsalikomos-fokhagymás és metélőhagymás  20 szelet szendvicskenyér, 4 db retek, 4 db közepes gomba, 10 dkg kígyóuborka,

4 db főtt tojás, 4 db olívabogyó, hegyes erős paprika, piros húsú paprika, petrezselyemzöld, friss bazsalikom.

 

Elkészítés: 8 szelet kenyeret megkenünk kurkumás margarinnal, 4 kenyérre gomba és hegyes erőspaprika-szeleteket, a másik 4 kenyérre retek-szeletkéket teszünk. A gombás szendvicseket lilahagymával és petrezselyemzölddel, a retekkel készült szendvicseket kaporral, olívabogyóval díszítjük. 8 szelet kenyeret bazsalikomos-fokhagymás margarinnal kenünk meg, ezek közül 4 szeletre tojáskarikákat, 4 szeletre paradicsom- és sajt-szeletkéket teszünk.

A tojásos szendvicseket piros húsú paprikával és petrezselyemmel, a paradicsomos-sajtos szendvicseket bazsalikommal dekoráljuk. 4 szelet kenyeret metélőhagymás margarinnal kenünk meg, és vékony szeletekre vágott uborkát teszünk rá, töltött olívabogyóval díszítjük.