Hozzávalók : 1dl olaj, 10 dk liszt,1dl víz,só,1 kiskanál cukor, 3 tojás,a krémhez,1cs hidegen elkészíthető epres pugingpor,3dl tej,2dl tejszín,1cs habfixáló.

A diszítéshez, 15dk eper, csokoládédara,10dk fehér csokoládé.
Leírás : A vizet az olajjal, sóval, cukorral, felforraljuk, amikor forr a lisztet is belekeverjük, és addig keverjük, amíg el nem válik az edény falától.A tojásokat egy kis tálba ütjük, és lazán felverjük. A tűzről levesszük a tésztát, és a tojást apránként adagolva hozzákeverjük. Papírral bélelt tepsibe nyomózsákból babapiskótákat formálunk, és 200 fokon aranybarnára sütjük.


A pudingport a tejjel elkeverjük, majd habosítjuk, a tejszínt kemény habbá verjük a habfixálóval,és a pudingba forgatjuk.A kihűlt fánkokat fehér csokoládéba mártjuk, és csokidarával megszórjuk. Dermedés után a fánkokat kettévágjuk, megtöltjük a krémmel,és a szeletelt eprekkel diszítjük, majd ráhelyezzük a tetejét.
Melyik kategóriába küldi? : Nyári
Elkészítési idő : 40 perc
Nehézségi fok : könnyű