Hozzávalók : 25dkg túró,7evőkanál porcukor,1 citrom héja,1 csomag vaníliáscukor,3dkg zselatinpor,4dl tejszín,50dkg eper,6 evőkanál kristálycukor
Leírás : A túrót áttörjük és a citromhéjjal,vaníliáscukorral,

porcukorral ízesítjük.A tejszínt kemény habbá verjük.A zselatint 1dl hideg vízbe áztatjuk,majd melegítve föloldjuk.Az epreket megtisztítjuk és félbe vágjuk.A túróba óvatosan belekeverjük a tejszínt,a zselatint és az eper felét.Alufóliával kibélelt formába simítjuk,hűtőben megdermesztjük.

Elkészítjük hozzá az eperöntetet:a maradék epret villával összetörjük és kristálycukorral elkeverve 3-4 percig főzzük,majd hagyjuk kihűlni.A túrópudingot az eperöntettel leöntve tálaljuk.
Melyik kategóriába küldi? : desszert
Elkészítési idő : 30 perc+dermesztés
Nehézségi fok : könnyű
Beküldő neve : Pappné Szép Eszter