Immunerősítés télen

Itt a tél, kevesebbet süt a nap, hideg és nedves idő van, könnyen megfázol, mivel az immunrendszered ki van téve ezeknek a hatásoknak. Hogy mégis átvészeld ezt az időszakot betegség nélkül, itt van neked 3 szuper immunerősítő tipp télre.

  1. Fogyassz Béres cseppet!

A dr. Béres József nevével fémjelzett világhírű immunerősítő készítmény 1978 óta tud segíteni a szervezet erősítésében. Ez az ásványi anyagokban, nyomelemekben, vasban, magnéziumban, cinkben gazdag készítmény mai napig az eredeti receptúra szerint készül. A reklámokban hallható „én szedek csak Béres cseppet?” szlogen nem átverés, tényleg támogatja az immunrendszeredet.

  1. Fogyassz sok citrusfélét!

Már általános iskolában tanították, hogy a citromban nagyon sok C-vitamin van. Viszont azt nem túl gyakran mondják el a tanárok, hogy a grapefruit olyan nagy mennyiségben tartalmazza a C-vitamint, hogy egy darab fedezi a szervezeted egész napos C-vitaminszükségletét. Arról viszont nem biztos, hogy tudsz, hogy a grapefruit magjából készült kivonat még hatásosabb, több száz káros baktériumtörzs ellen tud hatékony védelmet biztosítani.

  1. Hasznosítsd a népi gyógyászat tapasztalatait!

Már az öregeink is hatékonyan tudták igénybe venni a gyógynövények jótékony hatását. Több gyógynövénynek tulajdonítanak gyógyhatású, immunerősítő tulajdonságot, amelyek segíteni tudnak az immunrendszert ért támadások leküzdésében.  Ha gyógynövényekkel szeretnéd a szervezetedet erősíteni, akkor a bodza, astragalus gyökér, gyömbér, ginseng, oregano, homoktövis, kasvirág és a csipkebogyó azok, amelyeket érdemes kipróbálnod.