Hozzávalók : 4 szelet sertéskaraj,2db narancs,3db újhagyma,1 evőkanál vaj,1 evőkanál olaj,1,25dl húsleves alaplé,2 evőkanál ketchup,só, bors.

Leírás : A hússzeleteket kiklopfoljuk, sóval, borssal, ízesítjük. A narancsok héját lereszeljük, karikákra vágjuk.Az újhagymát durvára vágjuk, a húslevesalaplevet ketchuppal elkeverjük. A vajat, és az olajat felhevítjük, a hús mindkét oldalát átsütjük, és tálba tesszük.


A hagymát a visszamaradt zsiradékban megfonnyasztjuk, ráöntjük a húsalaplevet, állandó keverés mellett felforraljuk.beletesszük a narancskarikákat, sóval, borssal, ízesítjük. A karajszeletekre öntjük a szószt, majd megszórjuk reszelt narancshéjjal.
Melyik kategóriába küldi? : gyors vacsora
Elkészítési idő : 30perc
Nehézségi fok : könnyű
Beküldő neve : Kosztelnik Lászlóné