Hozzávalók : sZEMÉLYENKÉNT 1 EGÉSZ KÖRÖM, SÓ, BORS BABÉRLEVÉL, FOKHAGYMA, HAGYMA, TOJÁS, LISZT ÉS MORZSA A PANIRHOZ.
Leírás : A körmöket jól megtisztitjuk, majd füszerekkel eeggyütt puhára főzzük. Én ha kocsonyát főzük, mindig rakok 1-2 körömmel többet bele és lefagyasztom, igy nem kell külön főzögetni.


Amikor puhára főtt leszürni, maja a nagyobb csontokat kiszedni, várni kell vele egy kicsit, mert nagyon forró, majd lisztbe tojásba,morzsába forgatni és olajba sütni.Majonézes burgony illik hozzá. Jó étvágyat'
Melyik kategóriába küldi? : főétel
Elkészítési idő : 2 óra főzés 20 perc panirozás és a sütés
Nehézségi fok : 2
Beküldő neve : Zsuzsanna