Sokszor vagy fáradt? Úgy érzed alig tudsz reggel felkelni az ágyból, és nem tudod mit tegyél a tavaszi fáradtság ellen? Mi segítünk neked, három remek tippel, amelyekkel felveheted a harcot, ha úgy érzed már nincs remény.

 

Levertség, kedvetlenség, fejfájás és persze maga a fáradékonyság. Ugye ismerős? No de mit tudsz tenni, hogy kicsit könnyebb legyen?

  1. Legyél sokat a levegőn! Amennyit csak lehet, legyél a szabadban, ne bent a szobában! Tömegközlekedés vagy autózás helyett próbálj minél többet sétálni! Menjetek a gyerekkel a játszótérre, vidd le a kutyát, vagy csak kocogj, mozogj! A napfényben lévő D-vitamin és az oxigén segít felfrissülni, jobb kedved lesz tőle!
  2. Étkezz egészségesen! Egyél minél több zöldet, nyerset! A primőr zöldségek új élettel töltenek fel! Egyél naponta legalább ötször, nem nehéz, hanem friss, egészséges ételt, ami jól is esik! Igyál sok, tiszta vizet! Ha szükségesnek érzed, szedj vitamint, erősítsd fel az immunrendszered!
  3. Pihenj! A tavaszi átállás megviseli a testedet és a lelkedet. Engedd meg magadnak a pihenést! Bármilyen sok is a tennivaló, kipihenten sokkal hamarabb fogsz vele végezni. Beszélgess a pároddal, barátnőiddel, foglalkozz a hobbiddal, csinálj olyasmit, ami feltölt, amit szeretsz!

Használd ki a jó időt, örülj neki! Meglátod, ha odafigyelsz a testedre és a lelkedre is, te is kivirágzol majd tavaszra!

Ha téged is érdekel az egészséges életmód, olvasd el a következő cikkeket is:

Miben van sok D vitamin?

Immunrendszer erősítése természetesen

5 módszer az emésztés javítása érdekében