Hozzávalók : 50dk darált marhahús,2db hámozott paradicsomkonzerv,400gr-os,2 fej vöröshagyma,só, bors,1 kiskanál fahéj,15dk mazsola,só, bors, olívaolaj,olaj a sütéshez.

Leírás : A darált húst elkeverjük 1 fej lereszelt hagymával, sóval, borssal, és a fahéjjal. Gombócokat formázunk a masszából, és bő olajban megsütjük.A paradicsomhoz hozzáadjuk a félbevágott vöröshagymát,a mazsolát, a sót,borsot,kevés olívaolajat. Lassú tűzön főzzük, sűrítjük a mártást,majd a gombócokat tovább kb 15 percig főzzük benne.


Melyik kategóriába küldi? : Nyári
Elkészítési idő : 50 perc
Nehézségi fok : könnyű
Beküldő neve : Kosztelnik Lászlóné