Hozzávalók : 8 szelet kicsontozott karaj,80dk savanyúkáposzta,30dk lángolt kolbász,2 db vöröshagyma,20dk rizs,10dk szalonna,2 evőkanál olaj,2 babérlevél,1 evőkanál pirospaprika,só, bors.


Leírás : A húst kiveregetjük, a kolbászt karikákra vágjuk, a káposztát átmossuk, a csíkokra vágott szalonnát kiolvasztjuk, rátesszük a finomra vágott vöröshagymát, megpirítjuk, hozzákeverjük a rizst,és a káposztát, hozzáadjuk a fűszereket, és 2dl vizet öntünk alá, és felforraljuk.


Olajjal kikent római tálba tesszük,beletesszük a káposzta felét ráfektetjük, a húst a kolbászt,betakarjuk a káposzta másik felével, és kb. 180 fokon sütjük.A végén fedő nélkül pirítjuk.
Kategória : őszi finomságok
Idő : 1 óra
Nehezsegifok : könnyű,
Beküldte : Kosztelnik Lászlóné

Ha tetszett a recept küldje tovább!